TRAINING Hoe Haal Je Het Uit Je Hoofd

Soms is je werk niet leuk meer, vooral omdat er zoveel van is. Je werkplezier lijdt er onder en als het tegenzit ook je gezondheid. Burn-out is de belangrijkste oorzaak van langdurig verzuim. Hoe dan ook, je werk lijkt je steeds meer energie te kosten.

Wat kan je doen om jezelf weer energiek te voelen en je werkplezier weer terug te krijgen? Of trots te worden op wat je hebt bereikt … De gebruikelijke tips voor time management lijken bij jou niet te werken. Misschien overweeg je zelfs een andere baan te zoeken, of minder te gaan werken.

In de training Hoe Haal Je Het Uit Je Hoofd komen drie invalshoeken aan de orde:

  • 1) Wie ben ik en Wat wil ik? Over je persoonlijke keuzes in relatie tot je energie.
  • 2) Omgaan met tijd: verrassende wetenschappelijke inzichten die je anders laten kijken naar het omgaan met je beschikbare tijd.
  • 3) Slimmer werken: hoe organiseer jij je werk? Hoe kan je die grote stroom mailberichten afhandelen? Een groot aantal praktische tips voor effectief werken.

De training is sterk interactief en energiek: en niet alleen maar serieus …

De training duurt twee uur en wordt in-company gegeven. Maximaal 15 deelnemers.

TRAINING Focus Aan – Focus Uit

Ongestoord werken … wat zou dat heerlijk zijn. Eindelijk eens doen wat je je had voorgenomen. Maar de realiteit is anders: je moet vaak aan het eind van de werkdag vaststellen dat er van je planning niet veel terecht is gekomen. Je werd afgeleid, er kwamen dringende zaken tussendoor, je kon de concentratie niet opbrengen.

In deze training leer je meer over het belang van focus in het werk. Én waarom je beter niet altijd gefocust kunt zijn! Meer grip op je werk door meer inzicht in hoe focus werkt, met veel praktische handreikingen.

Neuropsycholoog Mark Tigchelaar schreef er een interessant boek over: Focus Aan Uit. Theo Compernolle, neuropsychiater, publiceerde over het effect van werken in een open kantoor op het brein. Hun inzichten en meer zijn verwerkt in deze training.

De training duurt twee uur en wordt in-company gegeven. Maximaal 15 deelnemers.

Meer weten over deze trainingen? Mail je vraag aan info@hhenh.nl